top of page

ACTIVITATS

Lo Molí de Bot es troba en un lloc privilegiat per fer un munt d'activitats
per xalar amb amics i família. Descobriu de manera activa i responsable aquest paradís natural i cultural.

Foto mola 01.1.JPG

Fem oli, el conreu tradicional de l'olivera

TALLER FAMILIAR

01

Visiteu el nostre molí. Us explicarem tots els passos que s'havien de seguir per elaborar l'oli, veureu els elements que formen part del molí (la mola, la premsa, el trull...) i acabareu fent un tast dels olis més característics de la comarca (empeltre i arbequina).

També podreu realitzar un taller manipulatiu per apendre a fer una crema hidratant amb oli i descobrir els seus seus usos tradicionals.

MÉS INFORMACIÓ:

02

Via Verda
ACTIVITAT FAMILIAR

Si teniu ganes de recórrer espectaculars paratges entorn de la Serra de Pàndols i el Parc Natural dels Ports, us podem llogar bicicletes per començar la ruta i recollir en el punt del tram que decidiu. És una ruta molt planera i fàcil per fer amb nens, plena de túnels i viaductes, que travessen serres i rius.

MÉS INFORMACIÓ:

Tast de Vins

03

Beure bon vi és un dels millors plaers... Aquesta comarca us ofereix una gran varietat de vins. Podreu visitar-hi cellers i cooperatives i gaudir al màxim de l’experiència tastant vins on la garnatxa és la gran protagonista, descobrint-hi les seves característiques sensorials.

MÉS INFORMACIÓ:

Espais de la batalla de l'Ebre 

VISITA

04

Els Espais de la Batalla de l'Ebre són un conjunt d'actius culturals vinculats amb la recuperació de la memòria històrica. Podreu visitar diferents centres d’interpretació i vestigis d’aquesta decisiva batalla que marca la nostra història

MÉS INFORMACIÓ:

D'excursió
pels Ports

ACTIVITAT FAMILIAR

05

Descobrim la geologia, flora i fauna del Parc Natural dels Ports fent una excursió guiada per aquests impressionants paisatges naturals.

MÉS INFORMACIÓ:

06

Cuinem

ACTIVITAT FAMILIAR

Voleu aprendre a fer casquetes, redots, cristines o hòsties? En aquest taller participatiu farem servir tots els sentits: escoltarem, olorarem, mirarem, tocarem i tastarem les pastes típiques de la Terra Alta.

MÉS INFORMACIÓ:

bottom of page